Mijn verhaal in Mijn Geheim

Het is inmiddels alweer zeven weken geleden dat het blad Mijn Geheim nr. 17 in de winkels lag met mijn verhaal erin.

Op mijn blog heb ik geen aandacht aan het artikel besteed en eigenlijk is dat zonde, want het geeft een goed beeld van wat de aandoening voor mij heeft betekend en nog steeds betekent. Misschien herkennen mensen zichzelf of dierbaren in mijn verhaal en brengt het hen een stap dichterbij een goede diagnose, wat zo belangrijk is.

Daarom hierbij alsnog het artikel…

mijn-geheim

mijn-geheim3

mijn-geheim4

mijn-geheim5

2 gedachtes over “Mijn verhaal in Mijn Geheim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s