Let’s Smule

Degenen die mij persoonlijk kennen weten dat ik graag zing. Vorig jaar ben ik terecht gekomen bij een hele leuke coverband, nadat ik in 2003 voor het laatst had opgetreden. Spannend dus, zo’n ‘revival’, maar oh zo leuk. Wat heb ik genoten van de eerste optredens en wat was het leuk om voor het eerst een single op te nemen. Inmiddels heb ik mijn draai in de band helemaal gevonden en sinds kort heb ik ‘Smule’ ontdekt, de app voor zangliefhebbers. En boy, is me dat een portie verslavend! Ik moet echt oppassen dat ik niet elk vrij uurtje aan ‘smulen’ besteed. En ik ben niet de enige: met meer dan 125 miljoen gebruikers smulen de mensen werkelijk overal. In hun bed, in het park, in de auto, op het toilet… Mijn mantra is ‘Geniet, maar Smule met mate’. Als ik dat vaak genoeg in mezelf blijf herhalen moet het een keer goedkomen, want sinds ik Smule, blijft werk liggen en is mijn telefoongebruik in rap tempo verdriedubbeld.

Gewoon omdat muziek de wereld mooier maakt

Soms zeggen mensen: jij doet ook van alles: bloggen, schrijven, zingen… Ja, dat klopt. Bloggen doe ik al vijf jaar, vorig jaar is mijn debuutroman uitgekomen en sinds een jaar is daar dus ook zingen weer bij gekomen, een oude hobby die ik opnieuw heb opgepakt. Daarnaast ben ik regelmatig op de dansvloer te vinden voor een lekkere salsa of bachata, schrijf en redigeer ik artikelen voor Tourette Magazine waarvoor ik interessante mensen interview, en werk ik part time in mijn schoonheidssalon.

Soms krijg ik de indruk dat mensen denken dat ik mezelf als een of ander multitalent zie omdat ik zoveel verschillende dingen doe, maar degenen die mij echt kennen weten wel beter: ik ben juist rete-onzeker. Maar daardoor laat ik mij niet tegenhouden om de dingen te doen waar ik van geniet. Ik doe gewoon zo veel mogelijk wat ik leuk vind en ik probeer daar zo goed mogelijk in te worden. En daar is niks mis mee toch?

Omdat ik op mijn blog schrijf over alles wat me bezighoudt, kan mijn Smule-verslaving natuurlijk niet onvermeld blijven. Misschien zal ik hier zo nu en dan een leuke video delen van een leuke opname of een bijzonder duet. Zoals mijn hippie-performance van Scott McKenzie’s San Francisco, samen met Michael Dandanell. Gewoon omdat muziek de wereld mooier maakt. Oh, en mocht je mijn Smule-avonturen willen gaan volgen op YouTube, kijk dan hier en klik op ‘abonneren’. Muchos Smulerios amigos! 🙂

Een gedachte over “Let’s Smule

  1. Pingback: Thank God for Smule! – MariOnline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s