Het goede spoor

Onlangs schreef ik een blog voor Zorgkaart Nederland. De link vind je hier.

Het stukje is inmiddels meer dan 100 keer gelezen en ik hoop van harte dat mijn uitleg deze lezers een stukje kennis heeft verschaft en hen wellicht een stapje verder kan helpen in hun proces van acceptatie. Als je voor het eerst met tourette in aanraking komt, komt er veel op je af. Door de complexiteit, de variatie en de onvoorspelbaarheid van het syndroom kun je het spoor bijster raken. Gelukkig is er tegenwoordig veel informatie voorhanden over de meest uiteenlopende aandoeningen, waardoor je je niet alleen met je probleem hoeft te voelen. Want gedeelde smart is halve smart. En dat brengt je hopelijk snel weer op het goede spoor.

fullsizerender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s