Een nieuwe start

In november 2011 begon ik voorzichtig aan een blog. Omdat ik het leuk vind om te schrijven en graag een naslagwerkje heb van alles wat ik beleef. Ik las toendertijd veel woonblogs en veel van mijn blogposts gingen dan ook over wonen en interieur. Daarnaast postte ik regelmatig wat van mijn scrapbook-projecten en ik volgde dan ook veel blogs over scrapbooking en kaarten maken. Dit doe ik nu nog, maar wat is er veel veranderd sindsdien. Daarom is het tijd geworden voor een nieuw blog op een eigen domein.

hsfile_285583

Zo ben ik me steeds meer gaan verdiepen in en gaan schrijven over het syndroom van Gilles de la Tourette, een aandoening die ik zelf heb en waar nog te veel misverstanden over bestaan. Ik hoop door erover te schrijven wat van die misverstanden uit de weg te kunnen ruimen. Ik doe dat niet alleen hier op mijn eigen blog, maar ik post ook met regelmaat een column op tourettenet.nl.

Daarnaast vind ik het nog steeds heerlijk om te schrijven over reizen en dagjes uit, deze verslagen (meestal vergezeld van mijn eigen foto’s) zullen dus ook op mijn blog terug te vinden zijn. Ik heb de oude berichten hierover gewoon gezellig meegenomen naar dit nieuwe blog, zodat deze ook op dit nieuwe adres nog steeds te lezen zijn.

Verder vind je hier korte verhalen over allerlei dingen uit het dagelijkse leven en af en toe een gedicht. Ik hoop dat de volgers van mijn oude blog mij, ondanks deze nieuwe ontwikkelingen, ook op deze nieuwe blog nog steeds graag zullen bezoeken en natuurlijk zou ik het heel leuk vinden om er een aantal nieuwe volgers bij te krijgen. Het begin is in elk geval gemaakt met dit blog op mijn eigen domein: welkom op MariOnline!

Een-nieuwe-start

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s